Lån “Vælgerne” på biblioteket

Lån “Vælgerne” på biblioteket. Novellesamlingen, Vælgerne, modtog flot lektørudtalelse af DBC.

Forside til novellesamlingen Vælgerne af Bjarne Klausen
Forside Vælgerne

Det er ikke bare lige at modtage en lektørudtalelse. Ud af de ca. 17.000 bøger der udkommer om året, er det ca. 4.000 bøger der slipper igennem nåleøjet og modtager denne vurdering fra DBC Digital. Derfor er vi glade, stolte og taknemmelige for, at Bjarne Klausens novellesamling, Vælgerne, modtog en så flot en af slagsen. I vurderingen blev indkøb til biblioteket anbefalet til de biblioteker, hvor der læses novellesamlinger. Men læser man ikke noveller i alle byer? Det mener vi! 😀

Læs lektørudtalelsen her: https://bibliotek.dk/anmeldelse/vaelgerne/work-of:870970-basis:137092271/870976-anmeld:137255251

Lydbogen

Det var vigtigt for os, at Vælgerne fik en lydbog er af virkelig god kvalitet! For at give den tilhørende lydbog både liv og stemmer, har vi fået hele to lydbogsindtalere til at læse bogen ind. Bogen er indtalt af skuespiller og lydbogsindtaler Thomas Lykke som lægger stemme til den mandlige del og bag den kvindelige stemme står indtaler Louise Frommel. Læs mere om Thomas Lykke her: https://thomaslykke.com/

Vil du lytte eller læse digitalt?

På eReolen kan du lytte til “Vælgerne” gratis. Det eneste du skal gøre er at oprette dig. Har du brug for hjælp, så kig ind på dit lokale bibliotek og få dem til at hjælpe dig med oprettelsen. Herefter kan du lytte til lydbøger og ligeledes læse e-bøger. Det er nemt og koster ikke noget. Du finder de digitale udgaver her: https://ereolen.dk/ting/collection/870970-basis%3A137173344 og ønsker du en fysisk bog, kan du finde “Vælgerne” på biblioteket.

“Vælgerne” kan også lånes på alle de gængse streamingstjenester. Mofibo, Nextory m.v.

Forfatter Bjarne Klausen

Forfatter Bjarne Klausen vandt Lykkedals novellekonkurrence “Inderst inde”, som blev en kæmpe succes med hele 28 fantastiske forfattere der bidrog til antologien. Da Bjarne Klausen et halvt år efter sendte manuskriptet på “Vælgerne” til Lykkedal, var vi ikke i tvivl om at den skulle udgives på forlaget. Læs bogen og skriv endelig en anmeldelse på Goodreads, streamingstjenesterne eller Saxo. Det bliver vi glade for.

Tak for hjælpen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *