Mest lyttede bog i maj 2024

Hvorfor er bogen så populær?

“Mærket af psykopatens spind” blev Lykkedal Forlags mest lyttede bog i maj 2024. Med over 1200 downloads i maj 2024, sætter “Mærket af psykopatens spind” rekord hos Lykkedal Forlag. Men det virkelige antal er langt højere… Vi har nemlig ikke alle streamingstjenester med endnu. Denne beregning er kun baseret på en enkelt. Det gør os ingenting, at det hele ikke er med! Med over 1200 downloads slår bogen nemlig for alvor fast, at det er vores bestseller.

Mest lyttede lydbog i maj 2024
Mest lyttede lydbog i maj 2024

Det kan siges meget kort. “Mærket af psykopatens spind” er det man kalder for evergreen. Det er altså en bog der altid vil være relevant. For altid! Den var relevant, hvis den var skrevet for 20 år siden og den er stadig relevant om 20 år. Grundessensen i bogens fortælling, vil være den samme uanset om sproget skulle ændres til et mere moderne med tiden.

Det handler om os alle sammen

Det handler om den personlige oplevelse, en tid i en kvindes liv. En oplevelse rigtig mange både kvinder og mænd kan relatere til. Der er faktisk mange der har en historie fuldstændig magen til. Der er mange der har været ensomme, der er endt i det forkerte forhold og der er mange der ikke kan se en udvej. Der er desværre mange, der bor eller har boet sammen med en psykopat uden samvittighed. Disse mennesker er viklet ind i noget de ikke har lyst til at være i og det er virkelig svært at komme ud ved egen hjælp. Det er mennesker som du og jeg. Det er din familie, din nabo, dine venner og bekendte. Alt dette ved vi, fordi læserne har skrevet til Susanne Lykke. De første par måneder efter udgivelsen kom der beskeder. Der kom rigtig mange beskeder. Over halvtreds henvendelser fra fremmede læsere. Alle berørte af bogen. Så berørte, at de blev nødt til at skrive til forfatteren og fortælle deres egen historie.

“Mærket” i Go’morgen Danmark

Mærket fandt vej til Go’morgen Danmark. Den allerførste udgivelse kom ved et uheld på gaden uden korrekturlæsning i 2016. Det blev der selvfølgelig rettet op på ved genoptryk. Dengang var det en virkelig stor katastrofe for både forfatter Susanne Lykke og hendes debutroman. Men selv med stavefejl, gik det fremad for bogen. Cecilie Frøkjær mente det var en vigtig bog og ville gerne give den en chance. Hun var dog ikke på Go’morgen Danmark mere, men sendte en mailadresse til Susanne Lykke, som hun kunne skrive til. Få dage efter, sommeren 2017, kom bog og forfatter i Go’morgen Danmark. Efter det, endnu en nyudgivelse. Nu en relanchering med flot ny forside.

Besøget i Go’morgen Danmark 2017: https://livsstil.tv2.dk/samliv/2017-06-13-mor-planlagde-flugt-fra-voldeligt-forhold-der-var-ingen-i-familien-som-saa-hans

Lydbogen “Mærket af psykopatens spind”

Fra den allerførste udgivelse til mest lyttede lydbog i maj 2024, har der været et stykke vej. Lydbogen blev sat i produktion straks efter, at rettighederne overgik til Lykkedal Forlag. Der blev både søgt og lyttet mange timer for at finde den helt rigtige stemme til bogen. Valget faldt på den dygtige skuespiller Thea Boel Gjerum. Hun læser så indlevende, at man mærker både glæde og frygt helt ind i knoglerne. Mange lyttere har givet udtryk for, at stemmen bag bogen er virkelig behagelig at høre på og passer godt til bogen. Vi kan kun sige, at Thea Boel Gjerum har været det perfekte valg til “Mærket af psykopatens spind.” År efter år oplever vi flere lyttere og med over 1200 downloads i maj, nåede vi en bølgetop vi ikke har surfet på før.

Vil du lytte med på “Mærket af psykopatens spind?” Den mest lyttede bog i maj 2024 hos Lykkedal! Det kan du gøre på alle streamingstjenesterne og på eReolen. https://ereolen.dk/ting/object/870970-basis%3A48387004

Bogtraileren: https://www.lykkedal.dk/bogtrailer-podcast/

Tak fordi du læste med!

1 tanke om “Mest lyttede bog i maj 2024”

  1. Pingback: Journalist Marwan George besøger forfatter Susanne Lykke - Susanne Lykke

Der er lukket for kommentarer.